måndag, september 7

Slick gör sig populär

På Det Stora Företaget spenderar Slick sina dagar med att sy ihop ett gäng osorterade utvecklare, arkitekter, tekniker och andra tomtar och troll och få dem att springa åt samma håll samtidigt, vilket alla som någonsin prövat vet är nästintill omöjligt. Men jag försöker. Efter åtta (!) veckors pillande och strulande har nu servervättarna nere i källaren äntligen puttat fram tre små servrar till Slicks projekt, efter att jag varit där och hojtat, ryat, bönat, bett och mutat alla jag kan få tag på.

Någonting säger mig dock att varken jag eller mitt projekt är särskilt populära där nere i kulvertarna längre. Beskåda de översatta namnen (från latin) på de servrar jag fått mig tilldelad:

Tuberkolos
Borrelia
Emfysem

Slutligen ska informationen från dessa servrar hamna på Kenny. Som i "Oh my God, they killed...". Nämensatte... det är väl inga konstigheter.

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag jobbade nästan nere i kulverten när jag jobbad i Sverige, man kan säga att jag var någonstans mellan där Slick antagligen jobbar, och kulverten. Vi fick lida med namn som dla92öad92ad på våra servrar. Något ljushuvud hade kommit fram till en namnstandard som lyckades med att inte säga något alls till någon.

Vi döpte om våra maskiner genast till något som funkade. Blev lätt så när det bara jobbade tomtar på *nix avdelningen.

Frågan är dock, hur i helvete orkar man döpa en server till "Fusobacterium polymorphum" eller dylikt?

Lite kul är det ändå...du kanske kan föreslå "Neisseria gonorrhoeae" som namn på nästa server?

30+ sa...

Det var ena kreativa servertroll. Är det något fel på namn som Bamse, Lille Skutt och Skalman nu helt plötsligt?

Wicky sa...

:D Jag tycker det här var ett strålande initiativ från de i källaren.