fredag, maj 8

Avdelning: Håll käft, sitt ner, gilla läget

Det är behå-bråk i Storbritannien och kommentarerna till artikeln visar att svenska kvinnor är precis lika gnälliga och orealistiska som de engelska. Det är "orättvist" att kvinnor med stor byst ska betala mer för sina behås än än de med två lingon på en bräda, tycker de. Det logiska argumentet att en gigantisk mormorsbehå som effektivt rymmer två medelsmå barn i vardera kupa givetvis kostar väsentligt mycket mer att tillverka än en liten trekantsbikini tycks inte spela någon roll. "Varför ska jag lida för att jag har stora bröst?" Jadu, stumpan... Varför ska klädföretag tvingas sälja kläder till lägre priser än de vill för att du är en bortskämd, lågintelligent kossa som tycks oförmögen att tänka längre fram än dit dina bröstvårtor slutar?

Någon "Vanessa"-bimbo citeras i bildtexten där hon drar jämförelser mellan tandvård - "Det är som att säga att man ska få gratis tandvård om man har raka tänder men att det kostar massor om man har sneda tänder". Jag kan bara dra slutsatsen att Vanessa aldrig varit hos tandläkaren - eftersom det ju är precis så. Dåliga tänder är dyrare. Stora bröst kostar mer. Kvinnor som blöder mycket gör av med fler tamponger varje månad - ska vi kanske inrätta en schablonkostnad för tamponger också, där all förbrukning över en viss nivå blir gratis så det blir "rättvist" för alla?

Världen är inte rättvis, har aldrig varit rättvis och kommer aldrig bli rättvis. Den ska inte vara rättvis heller - det är det kissnödiga "rättvisetänket" som gör att intelligenta barn hålls tillbaka i skolan för att alla ska gå fram i samma takt och det är "orättvist" att lämna halva klassen bakom sig. Dessutom är jag rätt övertygad om att när du, storbystade kvinna som gnäller över behåkostnader, står på krogen med tuttarna uppkörda under hakan för att få maximal uppmärksamhet från karlar gnäller du knappast över att det är så orättvist för de småbystade, hmm? Nä. Rättviseargumentet dras bara upp när du själv känner dig förfördelad. Hycklande tuttlisor. Sitt ner och håll käft.

5 kommentarer:

Herder sa...

WIN! Its never fair, never will be, never was. Learn 2 deal with it or GTFO.
som man säger på engelska.

30+ sa...

Mmmm, tuttar....

*omogen*

Huskatt sa...

Nu snackar vi käftsmäll i logik.
Rätt kul :)

Anonym sa...

you go girl

Anonym sa...

+1 Herder

grym piece som vanligt slick