fredag, maj 22

Idiotmaffian talar - och Slick kräks litegrann i munnen

Tingsrätten, detta ymnighetshorn av dumdrygt lallande, mentalt utmanade låglandstomtar, har slagit till igen. I Örebro denna gång - staden fylld av inskränkta förra-seklet-åsikter lika illaluktande och kletiga som dyngan som skyfflas runt på gårdarna utanför centrum. Här tar hyresvärdarna ut dubbelhyra av invandrarfamiljer med argumenten att de har fler barn, och därför gör av med resurser typ vatten och el snabbare. Solklar SD-argumentation ser den någorlunde normalbegåvade direkt - att gömma de fula "dom där"-åsikterna bakom på ytan förnuftigt logiska argument. Men vad gör tingsrätten? De håller med! Det är inte diskriminering, eftersom diskriminering enbart kan rikta sig mot en folkgrupp - och flyktingar är ingen folkgrupp. Tycker tingsrätten i Örebro, då.

Det är ju väldigt praktiskt att de kan gömma sig bakom den gamla diskrimineringslagen som enbart listade etnisk tillhörighet som skäl för diskriminering - men jag hävdar att om tingsrätten nu kan köra fylleslalom i lagboken och döma lite hur de vill under andra omständigheter (våldtäktsmål, någon?) finns ingen som helst anledning att bli paragrafryttare nu. Det tycker säkerligen inte nämndemännen i Örebro Tingsrätt heller - de var nog mest glada över att de lyckades hitta en laglucka att klämma rasistspäcket genom. I annat fall hade de kanske bara haft de faktiska anledningarna till att de dömde som de gjorde att luta sig på - de åsikter de säkerligen delar med hyresvärden som stod åtalad och som sa det bäst själv:

- De bor väl på ett annat sätt i länderna de kommer ifrån. En skattebetalare (sic!) tar hand om sina skador själva när de flyttar. Flyktingar har inte några pengar.

Vad vi pratar om här är alltså en värd som någon gång fått renovera lite mer än vanligt efter att ha haft en invandrad storfamilj som hyresgäster. Nu tar han ut dubbelt så mycket i hyra om du heter Mohammad jämfört med om du heter Svensson, för säkerhets skull. Är det inte diskriminering så vet jag inte riktigt vad som är det - jäkla tur för oss att tingsrätten vet, då.

Du, representant för den svenska öppna smygrasismen. Du, som minst två gånger om dagen yttrar meningen "Det vet man väl hur såna där fifflar/tänker/bor/stjäl." Du, som på allvar tror att det är en kosovoalbansk tradition att odla potatis i parketten. Flytta till Örebro - där bor dina meningsfränder. Som en bonus slipper vi andra dessutom få vår luft förpestad av dina unket doftande åsikter.

2 kommentarer:

Huskatt sa...

Så fruktansvärt BRA skrivet. Håller med i vart enda ord!

30+ sa...

Jag har bott i Örebro. En sommar var det en tant som skrev in till lokalblaskan och beskyllde invandrarna för att fånga och käka upp igelkottar. Varför då? Jo, för att hon tyckte att det var lite färre igelkottar det året mot vanligt. Ergo = blattarna hade fattat tyckte för igelkottskött på sin kebab.

Ja herrejävlar.