onsdag, juni 3

Möjligen något onyanserat

Efter att ha förlorat tre timmars intensivt arbete (ja, jag sparade. Det är borta ändå) för att en tekniker med storhetsvansinne tagit ner servern utan att meddela någon användare överhuvudtaget är jag inte så lite överhettad. Eftersom jag inte vet vem tekniknissen är har jag inget annat val än att kommunicera med honom via Slick:

Du, tekniktönten? Låt inte det faktum att du är en level 80-magiker i wow som varje kväll hänsynslöst slaktar alla du möter på slagfältet ge dig missuppfattningen att du kan bete dig hur arrogant du vill IRL. I den stora världen är du antagligen både fet, finnig och singel, men låt inte din bitterhet över att inga brudar vill prata med dig på krogen gå ut över mig och mitt jobb. Då är det krig, sörru.

Så - så fort jag får reda på vad din wow-gubbe heter kommer den raderas från servern. Irreparabelt. Permanent. Lite som du gjort med mitt arbete. Quid pro quo, mothafucka!

För övrigt anser jag att tingsrätten bör förstöras.

4 kommentarer:

Lrss sa...

Det kanske var en tjej. Stereotyping...som tingsrätten.

Slick sa...

Stereotyping provocerar, och det är därför jag är här. En upprörd människa använder hjärnan mer än en som ligger och dåsar i tv-soffan.

Lrss sa...

...så ett tack är på sin plats då med andra ord? Ok, tack!

Slick sa...

haha, skön inställning! Tack själv, Lrss. :-)