fredag, juni 26

Ute och cyklar

30+ utmanar med personlighetstest på webben. De här testerna brukar inte bli så bra för mig, eller någon annan utöver den mest stereoptypt utformade, och inte heller detta imponerade direkt... Först tänkte jag göra som 30+ och stryka det som inte stämmer, men inser vid genomläsning att inte en rad är korrekt:

Din personlighetstyp:
-Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Ja, en kvinna i ett mansdominerat yrke som svär, super och raggar som en karl är ju traditionellt så det förslår. Det där med att vara välorganiserad tänker jag inte ens kommentera.

-Fysiskt aktiva HAHAHA! Sist jag var fysiskt aktiv servade jag mig själv i ansiktet med en volleyboll. 'Nuff said.

Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Mmm. Det är därför jag just nu har en bok om strängteori på nattygsbordet. För att det finns så många praktiska tillämpningar för det.

Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn. Nä. inte någonstans. Varken vad gäller lugn eller medborgarvärde. Jag är säkerligen en rätt hetsig arbetsledare också.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare. Ähmen för i helsike. Säljare är ett jäkla nasarpack. Militärer är rigida och tråkiga. Domare? I tingsrätten då eller? Och lärare? Jag ogillar de flesta som a) inte kan något, eller b) är yngre än 20. Lärare kanske inte är det bästa valet då.

Slutsats? Det där med personlighetstester är humbug. Fast det visste vi ju redan.

1 kommentar:

30+ sa...

Kunde inte hålla med mer. Min fru gjorde det där igår. Det blev så in i helvete fel så det blev komiskt. Hon satt själv och skrattade rakt ut åt att hon skulle vara empatisk och bryr sig mer om andra än hon själv. Lämpliga yrken: sjuksköterska, präst. Eh, nej. I love that woman. Det kanske blir ett specialinlägg om det.

Nu står det "maten" som ordverifiering vilket påminner mig om att jag är HUNGRIG!