måndag, juni 22

Tacka fan för att man är lite tveksam

Eftersom Slick står med båda klackarna stadigt planterade i singelfacket (och har jobbat som en gnu, därav en veckas bloggfrånvaro) händer det titt som tätt att folk frågar
- Varför är du singel?

Först och främst - den här frågan ställer inte en singel till en annan. Never. Det är uteslutande paxade dumjävlar till personer som vräker ur sig såna här ogenomtänkta fånigheter, och varje gång vill jag svara
- Varför är du i ett förhållande?

Anledningen till att Slick är singel är enkel - jag attraherar enbart psykopater. Se här ett urval av det senaste tre årens dejtande:

Doktoranden
Raggade upp mitt telefonnummer i kön till Debaser och vi träffades en tidig kväll mitt i veckan. Jag föreslog en fika, men Doktoranden envisades med middag - och toppade upp med att nobba samtliga restauranger längs hela Götgatan med motiveringen att de var för dyra. Slutligen hamnade vi på en sunkig indier på Ringvägen - där Doktoranden i rask ordning beställde in tvårätters, en flaska riktigt sunkigt rödtjut (ackompanjerat av orden "Jag är väldigt intresserad av vin" och en lång avsmakningsprocess med ljudliga sörplanden) till min lilla sallad (jag ville som sagt bara fika). Spenderade middagen med att avbryta mig högljutt och jämföra mig med sin mamma ("hon avbryter också hela tiden!") medan han drack ur hela vinflaskan. Insisterade avslutningsvis på att dela lika på notan.

Producenten
Han ville bjuda mig på middag, och det är ju trevligt. Efter visst dividerande (läs: Slick fick hitta på ett ställe att gå till) bestämdes vi för att äta på Grill vid åtta-tiden. När Slick dyker upp står killen utanför och meddelar att "det var fullt. Var ska vi gå nu då?"

Ärligt, när en kille bjuder ut en tjej på middag hör det väl till att boka bord? Ja, det är klart det gör. Det är inte ok att tvinga tjejen att bestämma ställe heller (som Producenten gjorde) - hur fan ska jag veta vad du har för budget? Pizza hut eller Pontus? Idiot. Efter att slutligen hamnat på Vapiano för att alla andra ställen var fulla (igen - boka bord!) skulle det konverseras. Det gick ungefär så här:
Slick: Berätta om ditt produktionsbolag! Vad har du på gång?
Producenten: Nä. Det är lite grejer bara.
Slick: Jaha...? Nähä. Men berätta om dina hästar då! Hur går det för dem?
Producenten: Nä. Det är lite hästar jag har bara.
Slick: Jaha.... Nähä.
Upprepa in absurdum. Pausa var femte minut för besvärat skruvande och desperat vinklunkning.
Producenten slog sista spiken i kistan genom att skicka sms dagen efter dejten med texten "Tja smulan. Är på väg hem för att dega i soffan. Du kan ju dyka förbi om du har lust.". Sorry, producenten - det krävs mer än en sunkig pastamiddag för att få Slick i mysbyxestadiet.

Alfapet-mannen
Hette så sjukt konstigt att hans post såg ut som Alfapet. Deltog i två väldigt lyckade dejter, deklarerade fortsatt intresse och försvann sedan spårlöst.

Mannen som citerade Tomas Ledin
Nej. Nej nej nej nej.

The pony player
Kom ut i vardagsrummet naken bortsett från sadel och träns. På alla fyra. Förklarade (något redundant) att det här med konventionellt sexande inte låg riktigt för honom.

Sammanfattningsvis är det helt enkelt inte så konstigt att jag är singel, eller hur? Jag har dejtat sen jag var 15. Jag har inga obehagliga bölder och jag kan använda bestick. Jag kan visserligen inte laga mat, men jag kan knyta en knut på en körsbärsstjälk med tungan. Jag har varit här hela tiden - var är han?

12 kommentarer:

30+ sa...

Men du, varför är du singel?

Huskatt sa...

Underbart !

Hälsporren sa...

Hahahaha! Fan, det var ju SÅ det var. Nej, just nu saknas inte singellivet direkt.

Mårten sa...

Imponerande!

Anonym sa...

Later som en kontaktannons / kanske nagot att ha pa blocket?

Jonatan sa...

Jag vill höra mer om the pony player :P

Anonym sa...

Har du en vag känsla av att du hade en tvilling till att börja med, men att ni separerades tidigt i livet? Jag har aldrig haft det, men efter att ha läst ett par av dina inlägg börjar jag undra.

mvh
Jessica

.perpotator sa...

Som Audrey Horne i Twin Peaks! *paxar*

Lkpgbo sa...

Varför attraherar du bara sociopater? Är det för att du har lårhöga läderstövlar? Det måste vara så, för jag tycker att det verkar skumt med lårhöga läderstövlar, och jag är inte psykopat.

Slick sa...

Lkpgbo: jag håller i mig så det gör ont för att inte dra några slutsatser av ditt användarnamn, men jag kan inte låta bli. Jag har bott där. Det var särdeles inskränkt. Att du, som boende där, tycker det verkar skumt med lårhöga läderstövlar förvånar mig icke. Det finns däremot fler psykopater där än i Sthlm. :-)

.perpotator: Jag är ännu opaxad, så visst, kör hårt.

Jessica: Inga tvillingar jag känner till, men det skulle onekligen förklara en del udda grejer.

Lkpgbo sa...

Äsch, mitt skämt medelst ett absurt felaktigt logiskt resonemang misslyckades visst. Det kanske hade fungerat bättre om jag nöjt mig med att skriva att jag inte attraheras särskilt av lårhöga stövlar:

* Jag attraheras inte av lårhöga stövlar.
* Jag är inte psykopat.
* Alltså attraherar lårhöga stövlar bara psykopater.

Slick sa...

Inte då, Lkpgbo! Eller snarare: då bombade mitt tafatta försök till skämtsam Lkpg-bashing desto hårdare. 0-1!
Din logik är det inget fel på alls - om man bortser från att frånvaro av bevis inte är bevis för frånvaro. ;-)