onsdag, januari 14

Lucköppning

Slick har spenderat kvällen med en av de intelligentaste och följaktligen nästintill minst produktive vännerna i bekantskapskretsen. Parkerade vid köksbordet arbetade vi oss systematiskt igenom en låda vin och blev allt mer högljudda och upprörda över sakernas tillstånd ju lägre nivån sjönk i flaskorna. Vaknar med svaga och dimmiga minnen av att vi nog lyckades lösa världsproblemen trots allt eller åtminstone identifiera en minsta gemensam nämnare till varenda grej som är fel, från terrorismen till småbarnsföräldrar. Dessutom känner jag mig rätt säker på att jag skrev en liten sammanfattande minneslapp till mig själv innan jag somnade - och mycket riktigt hittar jag den i köket, begravd under några tompavor och vad som ser ut att vara en skev tulpan vikt av hushållspapper (nej, jag vet inte varför). Där står ordagrant, med en oförsvarlig mängd utropstecken som säkert finns där för att understryka just vilka enorma tankegenombrott jag åstadkommit:

Rupert Murdoch!!!
Jordanien är britternas hittepå!!!!
Rose-Marie i Söderbärke kan inte göra ett skit!!!

Solklar slutledning. Det luktar Pulitzerpris, på min ära. Det enda jag undrar nu är - vem fan är Rose-Marie i Söderbärke?

2 kommentarer:

30+ sa...

Jag har legat med en tjej från Söderbärke. Hur många poäng får jag?

Hon hette inte Rose-Marie.

Slick sa...

Det är stort! Att ha legat med någon från Söderbärke utan att själv stamma därifrån är att vara en häradsbetäckare i Timbuktu-klass. Imponerande!