onsdag, januari 7

Året börjar bra

Alla kollegor börjar så smått återvända till kontoret hos Det Stora Företaget där jag sitter om dagarna, och anno 2009 kunde inte börjat bättre.

Fru Testledare hittar en Penthouse gömd bakom elementet på första toaletten. Spekulationerna går vilda om vem det är som inte kan nöja sig med morgon och kväll utan även behöver riva av en snabb en runt lunchtid. I brist på adresslapp utarbetas två strategier för att få fatt på ToaTajjaren:

1. En webbkamera apteras utanför toaletten. Elementet apteras med en råttfälla, och om mot förmodan denna lyckas forceras placeras en färgampull av den typ som används vid pengatransporter i mittuppslaget. Då ToaTajjaren skall förrätta sitt värv blir han vackert rosa i ansiktet och förevigas på kamera.

2. En lapp sätts upp på insidan av toalettdörren: Upphittat: tidning bakom elementet. Återfås mot beskrivning alternativt förklaring.

En utbrytarstrategi har också lanserats av mellanchefen själv: att tillverka en adresslapp med StorChefens namn, klistra på och lägga tidningen i ett gammaldags brunt cirkulationskuvert för vidare transport. "Skriv under att du läst och skicka vidare!"

Det här kan gå precis hur som helst, varför jag naturligtvis hejar vildsint på de galnaste idéerna. Säg aldrig att vi inte är produktiva på jobbet.

Inga kommentarer: