onsdag, februari 25

Smutsig underhållning


Igår kväll var det premiär för "den rätte för Rosing", programmet på femman där Linda ska hitta sig en karl. Jag tittade. Jag häpnade. Jag var tvungen att byta kanal i små sekund-hopp för att det blev så pinsamt att jag inte stod ut. Blandningen av en smärtsamt ointresserad Linda, en handfull mer eller mindre marginalexisterande män, en fikastund hos Lindas pappa innan Linda ens bytt tre ord med killarna (pinsamma. tystnader.) och världshistoriens ytligaste sållningsjury ("är du välutrustad?") borgade för nya rekord i genren "skräpTV". Jag höll ut till slutet, när Linda hittade knark i en av deltagarnas resväskor (surprise! eller.. nä.) men jag utsätter mig inte för det igen. Jag kände hur mina hjärnceller dog en efter en, vridande sig i våldsamma plågor.

Efter Rosing kom nästa kanal 5-typiska program: människor med underliga sexböjelser! Vad mig anbelangar är det inte mycket som slår programmet om pony play för något år sen, där ett par drar till Texas för att tjejen ska få lära sig hur man är en duktig ponny och frustar naturtroget, men gårdagens tema kom bra nära - män som ligger med bilar. Inte i dem, alltså. Med dem. Gubben som aldrig legat med en tjej, döpt sin folkabubbla till "Vanilla" och blev så till sig när han pratade om bilens kurvor att han var tvungen att lägga sig på huven och hångla lite var stor underhållning.


När programmen var slut och TVn slocknat? Då satt jag i duschen och tvättade mig med Svinto. Jag känner mig fortfarande smutsig.

2 kommentarer:

Linnéa sa...

Detta förbannade pony play. Jag kommer från samma by som nötterna och gissa om jag fått höra detta? Gissa om folk gnäggar när jag går förbi på jobbet. Om det kommer små tips när det är rea i djurbutikerna.

*suck*

Slick sa...

Ditt öde berör, Linnéa! Vågar du ha hästsvans på jobbet eller får du skit för det med? Oavsett vilket så känner jag med dig.