tisdag, april 14

Slick, jail bait och cradle robbing - i mörkret är alla katter grå

Jag var ju ute och luftade britter i helgen, vilket är en synnerligen underskattad sysselsättning. Efter en barrunda som började på Götgatan och så småningom slutade på Stureplan via Gondolen och Grand var både Slick och sällskap rätt runda under fötterna - så den sjukt söte (om än väldigt suddige) kille på O-baren som bad om telefonnumret fick just det, för en fika ett par dagar senare. Bravo Slick, inga konstigheter där!

Nu till min fråga:

Vad säga, egentligen, när den mer än lovligt söta killen i dagsljus visar sig vara ganska exakt hälften så gammal som en själv, och tydligt besvärad av åldern på den han raggat upp?

Jag optade på asgarv, en klapp på huvudet och en espresso.

6 kommentarer:

30+ sa...

Hur gammal är tant egentligen?

Eller kan högstadieelever smita in på krogen nu för tiden?

Slick sa...

Tant Slick är 30+, om än i de nedre delarna, och pojkvaskern var ännu icke fyllda 20. Halva åldern plus 3, vill jag minnas att jag räknade ut det till.

30+ sa...

Då räknar jag till 32 (hyyyyysch inte säga kvinnors ålder) och 19.

Var anmäler man intresse för att gå med i Mensa?

Slick sa...

Din uträkning av min ålder kan jag varken bekräfta eller dementera. Mensa, däremot, kan man ansöka till via www.mensa.se. Du kan väl rapportera tillbaka resultatet så ser jag om du slår mig?

30+ sa...

Jag skulle aldrig komma på tanken att gå med i Mensa, oavsett om jag fick eller inte. Jag har bloggat om skiten tillåme.

Slick sa...

Äsch, de är rätt söta. De är dessutom en sorgligt underskattad källa till obskyra fakta - där finns alltid någon insnöad typ som kan allt om sjukt smala ämnen som, säg, kanoner under första världskriget.